Updates voor regels van Adaptieve controle op afwijkingen toepassen

Nieuwe regels van Adaptieve controle op afwijkingen kunnen aan de tabel met regels worden toegevoegd en bestaande regels van Adaptieve controle op afwijkingen kunnen uit de tabel met regels worden verwijderd wanneer de antivirusdatabases worden bijgewerkt. Kaspersky Endpoint Security onderscheidt regels van Adaptieve controle op afwijkingen die moeten worden verwijderd uit of toegevoegd aan de tabel als een update voor deze regels niet is toegepast.

Pas wanneer de update wordt toegepast, toont Kaspersky Endpoint Security de regels voor Adaptieve controle op afwijkingen die worden verwijderd door de update in de tabel met regels en wijst het de status Uitgeschakeld aan deze regels toe. Het is niet mogelijk om de instellingen van deze regels te wijzigen.

Zo past u updates voor regels van Adaptieve controle op afwijkingen toe:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop .
  2. Selecteer Security ControlsAdaptieve controle op afwijkingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Regels, klikt u op de knop Regels bewerken.

Het venster met de lijst met Regels voor Adaptieve controle op afwijkingen wordt geopend.

4. Klik in het venster op de knop Updates goedkeuren.

De knop Updates goedkeuren is beschikbaar wanneer een update voor de regels van Adaptieve controle op afwijkingen beschikbaar is.

5. Sla uw wijzigingen op.